7 Ekim 2013 Pazartesi

Make-up ... Make-up ... Make-up !

Kendinize rahatlıkla uygulayabileyeceğiniz makyaj görselleri... Makyajlar daha guzel gözukmesi adına fotoğraflarda tek göz çalışılmış genel olarak o yüzden siz gözlerinize bu makyajları yaparken  göz yapınızı da göz önünde bulundurmalısınız. 
Mesela gözleriniz bir birine yakınsa göz çukurlarına daha aydınlık renkler kullanın ve yarım şekilde eyelinner ve kalem uygulayın. Bu gözlerinizi bir birinden uzak gösterir. Ya da gözleriniz birbirinde çok uzaksa tam tersi durumu uygulayabilirsiniz... 
Mesela gözleriniz çok küçükse inatla göz üstüne eyelinner uygulamayın bu da gözlerinizi olduğundan daha küçük gösterecektir. Göz içine uygulanan kalemde aynı şekilde... Gözün altına Koyu yeşil, gri ya da siyahla uyguladığınız bir makyaj gözünüzü daha büyük gösterecektir. Bütün makyajlarında sonucuna bakarsanız hepsi takma kirpikle desteklenmiş aslında kirpik olmasa bu kadar göz önünde olmayacaklar belki de... günlük hayatınız da da kirpik kullanabilirsiniz ama size tavsiyem daha doğal bir görüntü için yarım kirpiklerden kullanın daha hoş gözükeceğinizden emin olabilirsiniz :) Daha fazla bilgi için bana mail atabilirsini :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder